HTML

Amatőr Makettezés

Kezdő makettezőknek szeretném leírni tapasztalataimat, és ezáltal szeretném segíteni őket.Bár én sem csinálom régen, csak 4 éve, de már sok dolgot tanultam a makettezésről. Ezt osztanám meg az olvasókkal. Ha bármi kérdés felmerül, írjatok! amatormakettezes@citromail.hu

2010.11.26. 18:23 =Farkas Máté=

Egy különleges gép!

 Épp egy barátom karácsonyi ajándékaként építek át egy Avia C.2-est a KP gyártótól 1:72-es méretben. Elég érdekes gép lesz, mert a kis kiképzőgépen egy szerintem a méretaránynak megfelelően kb 125 kilogrammos bombát visz maga alatt. Nem is ez a legérdekesebb, hanem az, hogy a gépet a Szovjet haditengerészet kötelékeibe képzeltem el, éppen ezért úszótalpakkal készül. Már a festés 75%-a megvan, az úszótalpat már csak egyesíteni kell a géppel, plusz még a kisebb festési hibákat javítani és lakkozni. Az építésről képeket is szeretnék majd közölni, és egy bővebb leírást amint lesz rá időm, ami mostanában sajna nincs gyakran ,mivelhogy felvételire készülök Hétfőtöl Szombat délutánig, és van még a suli is ...)

Pont most jött matektanár, úgyhogy megyek is!

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://amatormakettezes.blog.hu/api/trackback/id/tr972475315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása