HTML

Amatőr Makettezés

Kezdő makettezőknek szeretném leírni tapasztalataimat, és ezáltal szeretném segíteni őket.Bár én sem csinálom régen, csak 4 éve, de már sok dolgot tanultam a makettezésről. Ezt osztanám meg az olvasókkal. Ha bármi kérdés felmerül, írjatok! amatormakettezes@citromail.hu

2011.02.16. 23:27 =Farkas Máté=

Avia C.2, úszótalpas fiktív változat.

  Egy régi KM kitről van szó. A készlet nem valami komoly, de azért vannak meglepetések. Ilyen például a műszerfal is. Sok régi készletben látok kidomborodó műszerfalakat, de most vannak olyan (akár Hasegawa) készletek is  amikben csak matrica van. Nem azt mondom, hogy ezek a régi műszerfalak helyesek, de azért legalább van valami. A készlet építése alatt nem volt gond, de én éppen ezért( és mert matrica nem volt)valami különlegességet akartam csinálni. Nagypapám egy régi készletmaradéka volt a két úszótalp, a rudazat pedig húzottszál. A matrica feliratrésze egy T-34-esről van, a többi az Italeri mig-29 A maradéka. 

A története kb.:

Az orosz haditengerészet új felderítőrepülőgépet keres rövidtávú összekötő feladatokra. A cseh Avia cég is pályáz C.2-es típusával. Ez lett az eredmény. Képek:


 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://amatormakettezes.blog.hu/api/trackback/id/tr742666745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása