HTML

Amatőr Makettezés

Kezdő makettezőknek szeretném leírni tapasztalataimat, és ezáltal szeretném segíteni őket.Bár én sem csinálom régen, csak 4 éve, de már sok dolgot tanultam a makettezésről. Ezt osztanám meg az olvasókkal. Ha bármi kérdés felmerül, írjatok! amatormakettezes@citromail.hu

2010.09.30. 19:48 =Farkas Máté=

KP Avia C.2

 Ez egy régi készlet, és a KP sem a minőségéről híres.A kit negatív panelvonalas. A futószárakon sorja, a szárnyakon sorja, igazából nincs is olyan pont rajta amin ne lenne sorja. De mondjuk könnyű megépíteni.És ami különösen tetszett, az az, hogy a műszerfalak külön ki vannak öntve, domborúan, még ha a minőségük ne mis tökéletes, a pilótafülke egész korrekt, bár az ülések minősége sem túl jó.Igazából kezdőknek ajánlanám a kitet ha megtalálják esetleg valahol(pl.:modellező találkozókon).Bár nem túl szép, de könnyű összerakni, az alapműveletek tanulására jó.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://amatormakettezes.blog.hu/api/trackback/id/tr812335492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása