HTML

Amatőr Makettezés

Kezdő makettezőknek szeretném leírni tapasztalataimat, és ezáltal szeretném segíteni őket.Bár én sem csinálom régen, csak 4 éve, de már sok dolgot tanultam a makettezésről. Ezt osztanám meg az olvasókkal. Ha bármi kérdés felmerül, írjatok! amatormakettezes@citromail.hu

2010.09.17. 20:31 =Farkas Máté=

Gyűjtögessünk!

 Gondolom aki már összerakott minimum egy makettet, az elgondolkozott rajta, mit csináljon a dobozzal, a maradék matricával, öntőkerettel, és az esetleg fel nem használt alkatrészekkel.
Nos én erre azt mondom, semmiképpen ne dobjuk ki ezeket. A dobozban tárolhatunk, a matrica még jól jöhet más készlethez(meg cserélni is lehet más makettezőkkel), az öntőkeretből húzott szál készíthető (erről majd később), a megmaradt alkatrészek pl.:pilóták, bombák, géppuskák még jól jöhetnek. Vannak olyan modellek is amik a fantázia használatát igénylik. Mondjuk ha van elég alkatrészünk, mondjuk egy fél tank és egy fél teherautó, akkor azokat összeépíthetjük fantáziánk szerint. De lehet hogy úgy hozza a sors, hogy kéne pont valami és egy másik makettezőnek ez meg is van, és olyankor alkatrészt lehet cserélni. tehát soha semmit ne dobjunk ki! minden jól jöhet, még a kis műanyag dobozok is. Ezekből lehet alkatrész, vagy akár tároló edény is.
 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://amatormakettezes.blog.hu/api/trackback/id/tr672304117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása