HTML

Amatőr Makettezés

Kezdő makettezőknek szeretném leírni tapasztalataimat, és ezáltal szeretném segíteni őket.Bár én sem csinálom régen, csak 4 éve, de már sok dolgot tanultam a makettezésről. Ezt osztanám meg az olvasókkal. Ha bármi kérdés felmerül, írjatok! amatormakettezes@citromail.hu

2010.08.08. 13:22 =Farkas Máté=

A gyártókról-folytatás

Italeri:

Mit is mondhatnék?

Első elkezdett,(de nem az elsőnek befejezett)modellem egy Italeri Mig-29a kitt volt.Elég sorjás volt, és illesztési hibák is voltak rajta, de nem annyi ,és nem olyan nehezen javíthatóak, mint mondjuk egy airfix gépen.Kítűnő első gépnek, hacsak nincs egy régi PM modelles Hawker Sea Fury-nk vagy annak valamelyik változata, mert akkor azt kell elsőnek megépítenünk, mert az bár nem túl részletes, de elég könnyen  megépíthető, és könnyen szerezhet sikerélményt.Én igazából italerivel, ha jó lemlékszem a Migen kívűl nem találkoztam, bár van egy elég régi, korai bell-sioux/c-47 típusú helikopterem, ami talán italeris, de nem tudom hol a doboza, így ez csak egy tipp,megy egy bell chinook helikopterem, amit még nem kezdtemel összerakni, de szép öntvénynek tűnik.Összességében, az italeri az olcsó kategória megosztott királya,és itt a megosztotton van a hangsúly, hiszen ott van a revell is, amiről később lesz szó.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://amatormakettezes.blog.hu/api/trackback/id/tr682207287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása